Meteen naar de inhoud

Hieperdepier hoera, Glunderen voor kinderen 1 jaar.

1 jarig bestaan

De tijd gaat snel als je het naar je zin hebt. En wat is de tijd snel gegaan, dit jaar is voorbij gevlogen.
Precies één jaar geleden ben ik begonnen met Glunderen voor kinderen.
Het afgelopen jaar heb ik veel kinderen mogen helpen om beter te leren leren. Daar ben ik ontzettend trots op. Het geeft me een geweldig gevoel om te zien hoe deze kinderen zijn gegroeid. De reacties van deze kinderen en hun ouders tijdens het traject zijn hartverwarmend.

Ook wanneer het traject is afgelopen heb ik nog af en toe contact met ze. Ik ben altijd erg benieuwd of de nieuwe leerweg die we samen hebben gemaakt is blijven hangen. Hoe gaat het leren, zijn er nog vragen, of loop je nog ergens ander tegenaan?

Wat zeker mooi is om te zien, is dat ook de ouders bij elke sessie weer iets bijleren. Bij elke sessie is minimaal 1 van de ouders aanwezig die vaak ook ijverig meedoen met de oefeningen. Ik krijg ook vaak te horen dat ook de denkwijze van deze ouders stiekem toch wel is veranderd.

Ook ik leer elke keer weer wat bij. De verhalen die de kinderen mij vertellen, de manier waarop zij denken en tegen dingen aankijken zijn ontzettend interessant en leerzaam. Al deze kennis neem ik weer mee in de volgende sessie. Hoe tof is dat?

Sinds een aantal maanden begeleid ik ook volwassenen in mijn praktijk. De eerste volwassene was zo onder de indruk van de Kernvisie methode en mijn enthousiasme dat ze meteen zelf gecoacht wilde worden.

Het rechtsgeoriënteerd denken (in beelden en met het gevoel) komt niet alleen bij kinderen voor. Vaak is de denkwijze van één van de ouders ook rechtsgeoriënteerd.

Wil jij ook zo’n mooi traject met mij volgen?

Neem dan contact met mij op.