Meteen naar de inhoud

Hieperdepiep Hoera 2 jaar.

2 jarig bestaan

Al 2 jaar help ik kinderen en volwassenen om te groeien. Dit is echt heel dankbaar werk.

Zo maar drie voorbeelden uit de praktijk:

Dyslexie

Sanne heeft dyslexie:

Ze heeft een heel dyslexie traject doorlopen met maar weinig resultaat. Ze heeft nog veel moeite met taal en spelling. Wanneer ze mij dit vertelt rollen de tranen al over haar wangen en ook bij haar moeder. Sanne heeft een grote belemmering die haar in de weg staat. Ik leer haar hoe ze deze belemmering en de pijn kan weghalen. Nu staan ook bij mij de tranen in de ogen. Haar vertrouwen in mij ontroert me. Samen gaan we stap-voor-stap de belemmering weghalen en de pijn en het verdriet zakken weg. De opluchting is groot als Sanne dit gevoel ervaart. Nu kan ze aan de slag om te leren leren op haar manier. En dat heeft geweldig gewerkt. Vol trots laat ze mij in een volgende sessie haar rapport zien. Er staat voor het eerst een voldoende voor spelling. En wat voor een! Een 8. Ik ben super trots op haar dat ze dit heeft bereikt.

Boek lezen

Weer een boek lezen:

Lieke, een vrouw van bijna 50, vraag mij om hulp. Ze heeft één grote wens. Ze wil heel graag gewoon een boek kunnen lezen, maar dat lukt haar niet. Ze is jaloers op mensen die wel lekker in een stoel kunnen zitten om een boek te lezen. Ze probeert het heel vaak, maar moet telkens weer opnieuw beginnen omdat ze het niet opslaat. Er staat haar overduidelijk iets in de weg. Samen halen we haar belemmering weg en gaan we aan de slag met lezen. Ik geef haar alle leestips die ik heb. Het vertrouwen van Lieke groeit met de minuut en na de sessie gaat ze thuis oefenen. Na een aantal weken krijg ik een fantastische foto van haar. Ze zit in de zon op het strand in haar stoel al glunderend een boek te lezen. Het is haar gelukt! Weer zo’n mooi en dankbaar resultaat.

Glunderen in Griekenland:

Door de corona crisis werden we verplicht om online te werken. Dit was in het begin even aanpassen, maar de online sessies wenden snel. Mijn cliënten zeggen dat het net lijkt of ik gewoon met hen aan tafel zit. Een mooier compliment kun je niet krijgen. Dit biedt mogelijkheden. Ik ben ontzettend trots dat ik ook over de grens mensen kan helpen. Niet alleen uit België, maar nu ook uit Griekenland. Mikos woont in Griekenland. Zijn ouders zijn jaren geleden naar dit land geëmigreerd. Zijn moeder benaderde mij of ik hem kan helpen. Mikos heeft veel moeite met het leren van taal en het onthouden van de lesstof. Na de intake en de 1e sessie zie ik dat het beter met hem gaat. Hij zit vrolijk achter zijn scherm en glundert voluit. Hij kan de woorden beter onthouden en dus ook schrijven. We zijn er nog niet, maar Mikos en zijn moeder zijn erg tevreden over het resultaat tot dusver.

Ik ben super trots en dankbaar dat ik deze drie voorbeelden met jullie kan delen. Dit is niet alleen werk, dit is mijn passie en mijn missie.

Ben jij benieuwd of ik jou of je kind ook kan helpen? Neem dan zeker contact met mij op.

Tot glunders