Ga naar de inhoud

Sanne heeft dyslexie

Sanne heeft dyslexie en kan weer blij zijn

Sanne heeft dyslexie en heeft een heel dyslexie traject doorlopen met maar weinig resultaat. Ze heeft nog veel moeite met taal en spelling. Wanneer ze mij dit vertelt rollen de tranen al over haar wangen en ook bij haar moeder.

Sanne heeft een grote belemmering die haar in de weg staat. Ik leer haar hoe ze deze belemmering en de pijn kan weghalen. Nu staan ook bij mij de tranen in mijn ogen. Haar vertrouwen in mij ontroeren me.

Samen gaan we stap-voor-stap de belemmering weghalen en de pijn en het verdriet zakken weg.

De opluchting is groot als Sanne dit gevoel ervaart.

Nu kan ze aan de slag om te leren leren op haar manier.

En dat heeft geweldig gewerkt. Vol trots laat ze mij in een volgende sessie haar rapport zien.

Er staat voor het eerst een voldoende voor spelling. En wat voor een! Een 8.

Ik ben super trots op haar dat ze dit heeft bereikt.

Wil jij dit ook ervaren?

Bel dan voor een afspraak