Meteen naar de inhoud

5 jaar zelfstandig ondernemer

5 jaar ondernemer

Vandaag blaas ik al glunderend vijf kaarsjes uit. 5 jaar zelfstandig ondernemer. Ik ben dan ook trotser dan trots dat ik deze bijzondere mijlpaal heb gehaald.

Het begon allemaal zes jaar geleden toen ik stiekem ging kijken wat het inhield om zelfstandig ondernemer te worden. Dat stiekem kan je wel weglaten, want ik werd geïnterviewd door BNdeStem. Een jaar later startte ik Glunderen op.

Waarom de naam Glunderen?
Omdat het bij mijn karakter past. En de naam niets zegt over wat ik doe. Dat komt goed uit, want de onderneming is in de jaren veranderd.

Waar ik pas later bewust van werd was dat de opdrachtgevers het anders zagen: Glunderen omdat ik mijn opdrachtgevers Glunderend achter liet. Door het werk dat ik voor hen deed hadden zij de tijd om hun core business / passie te volgen.

Vandaag op de dag af vijf jaar geleden ben ik gestart. En ik kan je zeggen het gaat niet altijd vanzelfsprekend.
Zelfstandig ondernemer ben je namelijk 7 dagen in de week 24 uur per dag. Je rolt niet van de ene opdracht in de andere. Nee, daar moet je voor werken. Netwerken om precies te zijn. Gelukkig gaat mij dat altijd goed af dat netwerken. Ik geniet ervan.

Zo ontdekte ik ook dat je niet alles alleen kan en hoeft te doen. Je kan gebruik maken van je netwerk waardoor je weer bij een andere opdrachtgevers in beeld komt. Wat genoot ik van deze tijd.

Maar wie had ooit kunnen verwachten dat ik binnen die vijf jaar tijd mijn focus binnen Glunderen helemaal zou omgooien van administratieve ondersteuning naar coaching voor kinderen (en volwassenen).
Glunderen was al mijn passie, maar Glunderen voor Kinderen bleek nog meer mijn passie te zijn.

En die passie heb ik uitgebouwd tot een goed lopende onderneming.

Als gecertificeerd Kernvisie coach mag ik kinderen helpen om te groeien. Al snel kwam ik erachter dat ik niet alleen kinderen kon helpen, maar ook volwassenen. Ik was zelf ook enorm gebaat bij de Kernvisie methode en riep ook:
“waarom hadden ze dit 35 jaar geleden niet, dan had ik veel minder moeite gehad op school”.

En zo kwam het dat ik Glunderen ombouwde tot waar het nu staat.
Mensen helpen door middel van de Kernvisie methode.
Voor zowel kinderen, (jong) volwassenen en volwassenen.

Als je echt je passie mag gaan voortzetten voelt het niet als werken.

Wat ben ik dankbaar voor de vele cliënten die ik al heb mogen helpen en mag gaan helpen in de toekomt.

Vandaag Glunder ik extra omdat ik tevreden kan terugkijken op vijf jaar ondernemerschap. Ik geniet nog elke dag en leer iedere keer bij.
Ik toost op de vele jaren die ik extra mag optellen bij het ondernemerschap.

Wat geniet ik toch dagelijks van mijn onderneming.

Je gaat nog veel van mij horen. Ik ben nog lang niet uitgeleerd.
Mijn droom is uitgekomen: Ik mag kinderen en volwassenen helpen in hun persoonlijke groei zodat ze meer zelfvertrouwen krijgen en meer uit zichzelf kunnen halen.

Daar word ik toch zo gelukkig van.

Wil je meer weten over hoe?
Neem contact met mij op